zaterdag 9 november 2013

Voorstelling in Maasdijk; De grote Pietentest!

Het is zover, Sinterklaas komt weer in het land. Wat heeft hij het toch druk. Maar niet alleen Sinterklaas heeft het druk, ook zijn Pieten. Ze moeten nog heel veel doen, voordat ze Sint zijn verjaardag kunnen gaan vieren. De Pieten kunnen alle hulp gebruiken die er maar te vinden is. Wil jij misschien ook komen helpen? Sint is op zoek naar een goede  "hulp-piet". Daar kan Sinterklaas er niet genoeg van hebben. Je moet wel een beetje handig zijn want onhandige pieten heeft hij genoeg. Je moet wel een beetje lenig zijn want stijven pieten heeft hij ook al genoeg. Je moet wel een beetje kunnen rijmen, dichten, pakjes inpakken en niet te vergeten.......dansen. Want een feestje op zijn tijd dat vinden alle pieten wel erg leuk.

Op vrijdag 22 november om 15.30 uur in het gebouw van Concordia  dan is het zo ver. De grote Pietentest! Misschien kan jij dan ook met de "pietentest" meedoen? Maar........je bent niet de enige, Peet Vermeulen wil ook het hulpje van Sint worden. Wie gaat er met het Pietendiploma naar huis? Het is een voorstelling die wordt gehouden in Cultureelcentrum Concordia, Maasdijk 40, te Maasdijk, waar van alles in gebeurt en als afsluiting een "pietenbal" (pieten disco).

Kom gezellig feestvieren en doe je Pietenmuts gerust op. De aanvang is 15:30 uur en de toegang is vrij. Na afloop wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten